legea atracției

Strict vorbind, Legea atracției este modalitatea de a atrage în viața noastră tot ceea ce ne concentrăm. Se crede că noi toți, indiferent de vârstă, etnie sau sistem de credință, suntem sensibili la principiile care guvernează universul, cum ar fi legea atracției. Mai simplu spus, toate gândurile devin în cele din urmă obiecte. Dacă vă fixați pe profețiile negative de nenorocire, veți rămâne sub cer. Dacă te concentrezi pe gânduri pozitive și ai obiective pe care vrei să le atingi, vei găsi o modalitate de a le realiza prin acțiuni masive.

Deci, ce este legea atracției?

În plus, oamenii sunt pe deplin conștienți de cât de mult le afectează legea atracției viața de zi cu zi. În mod conștient sau inconștient, ne comportăm ca un generator uman în fiecare moment al vieții noastre, trimițând gânduri și sentimente și primind înapoi mai mult din ceea ce am trimis. Din păcate, atât de mulți dintre noi nu sunt încă conștienți de promisiunea care se află în adâncul nostru. Este, de asemenea, mult prea rău să vă enumerați gândurile și sentimentele fără a fi observate. Acest lucru scoate la iveală sentimente greșite și adaugă mai multe sentimente și evenimente nedorite în viața ta.

După toate acestea, să realizezi că până și Legea atracției joacă un rol în viața ta ar trebui să fie un motiv perfect de sărbătoare! În plus, dacă ai învățat cum să o integrezi cu succes în viața ta de zi cu zi, întregul tău viitor va evolua

Povestea din spatele legii atracției

Înainte de a începe călătoria incitantă către adevărata înțelepciune prin Legea atracției, este esențial să realizezi că o poți aplica în viața ta și că poate avea succes dacă sunt folosite instrumentele potrivite. Practicile și valorile din această lege au produs viețile unor oameni mari de-a lungul istoriei.

Cu generații în urmă, s-a crezut pentru prima dată că Legea atracției a fost dezvăluită cuiva de către eternul Buddha. Se crede că avea nevoie să audă că “ceea ce ai fost este ceea ce ai visat”. Aceasta este o teorie adânc înrădăcinată în “regula atracției”.

Odată cu răspândirea acestei idei în societatea occidentală a apărut și conceptul de “karma”, o credință comună multor civilizații. De-a lungul deceniilor, mulți au ajuns să creadă că ceea ce dai lumii (fie că este vorba de frustrare sau fericire, dezgust sau dragoste) se va întoarce inevitabil în propria ta viață. Acest lucru este deja evident pentru cei mai mulți dintre noi în mai multe moduri.

Punctele cheie ale Legii atracției se regăsesc în scrierile multor societăți și organizații religioase. Dovezi ale venerării Legii atracției pot fi găsite de-a lungul timpului; toate documentate și învățate în moduri diferite, dar care sunt încă acolo pentru întreaga umanitate.

Legea atracției: este reală?

Așa cum am menționat mai devreme, legea atracției și principiile sale se regăsesc peste tot în viață. Și un număr de femei și bărbați care și-au lăsat amprenta pe această lume au dovedit că Legea atracției este una dintre cele mai puternice forțe de pe pământ, inclusiv mulți poeți, autori, savanți și gânditori străluciți.

Pentru mulți, acest lucru ar putea fi o pastilă greu de digerat, deoarece și dumneavoastră sau membrii familiei dumneavoastră au avut de-a face cu lovituri extrem de dure în viața lor. Cu toate acestea, odată ce începi să realizezi cheia supremă a Legii Atracției, poți fi reîmprospătat de încredere și curaj, știind profund că poți prelua controlul asupra vieții tale și te poți elibera pentru totdeauna de spirala fricii, a îngrijorării sau a incertitudinii care te-a ținut captiv atât de mult timp.

Știință, faptică, și nu ficțiune.

Sarcina cosmologilor din ultimii ani este de a atrage atenția asupra efectului imens pe care puterea minții îl va avea asupra existenței noastre și, în special, asupra cosmosului. Chiar nu contează dacă veți ajunge vreodată să oferiți o cunoaștere completă a cosmologiei din spatele Legii atracției.

Pe măsură ce oamenii de știință ne vor furniza tot mai multe cunoștințe despre regularități, ne vom bucura și mai mult de conștientizarea profund eliberatoare și motivantă a faptului că noi suntem creatorii și stăpânii existenței noastre și ai energiei care ne alcătuiește pe toți. Fiți recunoscători, căci lumea este încă de partea noastră! Nu există limite aici! Deschideți-vă mintea și apreciați abundența inerentă a cosmosului.

Cum pot să manifest și să folosesc legea?

Ne construim viziuni ale existenței noastre planificate și apoi luăm decizii și facem pași care fac ca ceea ce ne-am imaginat să devină realitate. Și dacă nu vreți o poză cu ea? Doar schimbați-l! Viața este o tablă albă de potențial; tu ești stăpân pe cum ar putea arăta scena finală. Viața este o tablă albă de potențial; tu ești stăpân pe cum ar putea arăta scena finală. Ambele legi ale creației sunt absolut normale, iar legea atracției nu este o anomalie.

Atragerea capitalului și a bogăției cu ajutorul legii atracției

Bunăstarea financiară este un alt obiectiv comun în întreaga lume. Bogăția aduce beneficii clare în viața ta. De asemenea, are puterea de a vă asigura familia și prietenii.

Din păcate, cu toții avem un atașament complicat față de ideea de bani. În mod inevitabil, are conotații de invidie și aroganță. Trebuie să alungăm aceste obiceiuri de gândire distructive pentru a atrage capital. Un aspect cheie al Legii atracției este ideea că pozitivitatea generează energie pozitivă.

Dacă vă antrenați neobosit pentru a vă manifesta un stil de viață abundent, s-ar putea să vă întrebați cum puteți prezice când vor fi despăgubite victimele dumneavoastră. În general, ați putea folosi aceste indicii pentru a decide dacă să faceți o investiție sau să lucrați la marketingul unei noi afaceri. Fie că primești capital în prima zi a unei eclipse de Lună, fie că deasupra ta se află o Lună crescătoare, ai putea fi pe cale să experimentezi mai multă prosperitate în existența ta.

Vizualizați cecurile care sosesc prin poștă. Scrieți un cec pentru suma de bani pe care doriți să o manifestați în acest an și afișați-l într-un loc vizibil. De fiecare dată când îl vedeți, imaginați-vă că este real.

Manifestă afecțiune și relații

Având în vedere că în fiecare zi se formează noi parteneriate, nu este de mirare că acesta este un obiectiv comun. Mulți oameni își doresc să găsească dragostea vieții lor. Dar legea atracției îți va îmbunătăți viața în dragoste? Răspunsul scurt? Absolut. Există mai multe strategii și activități din Legea atracției care vă vor îmbunătăți încrederea, entuziasmul și dorința generală latentă de a vă implica în afecțiune. În acest fel, este foarte probabil să vă întâlniți adevăratul suflet pereche cu ajutorul Legii atracției.

Gândește-te la ceea ce îți dorești mai mult în viața ta și încearcă să fii recunoscător pentru ceea ce ai deja. Compasiunea în sine este o sursă de prosperitate, iar frecvența vibrațională a aprecierii și laudei va atrage automat mult mai multe lucruri pentru care puteți fi recunoscători.

Îmbunătățiți-vă bunăstarea fizică și mentală.

Din cauza rutinei zilnice stresante, a obligațiilor față de prieteni și familie și a vieții de zi cu zi în general, ne neglijăm adesea propria bunăstare personală. Deși regula atracției nu poate anula dieta echilibrată, exercițiile fizice și controalele medicale de rutină, ea va promova o varietate de beneficii pentru sănătatea ta emoțională, morală și fizică. Dacă îți faci creierul să vadă partea pozitivă în orice lucru, vei crea spațiu pentru creșterea emoțională și mulțumire, ceea ce, la rândul său, îți va promova sănătatea fizică. În mod similar, alocarea de timp pentru autoîngrijire va ajuta în lupta împotriva unei varietăți de tulburări de sănătate mintală.

Cereți ceea ce vă doriți cel mai mult

În fiecare zi, adresezi întrebări universului – și subconștientului tău – sub formă de gânduri: practic, ce visezi, ce înveți, ce vorbești și asupra a ce îți concentrezi atenția. Din păcate, ceea ce ne concentrăm atenția este întotdeauna întâmplător și neintenționat; de fapt, reacționați la circumstanțe. Regula atracției afirmă că tot ceea ce vă acordați energie, concentrare și atenție – fie că este dorit sau nu – veți atrage în existența voastră. Trebuie să fii mai conștient de ceea ce gândești și trăiești. Pentru a fi mai conștienți de sentimentele pe care le transmiteți lumii, trebuie să știți ce vă doriți.

Credeți în manifestare

Ce înseamnă, de fapt, să crezi că vei obține ceea ce îți dorești? Înseamnă să-ți creezi o perspectivă pozitivă, să intri în zi știind că ți-ai pus destinul în mâinile unor forțe mai mari decât tine. Este vorba de a avea încredere că ceea ce îți dorești se va întâmpla. Dacă acest lucru se aplică în cazul tău, să știi că trebuie mai întâi să-ți transformi valorile limitative în gândul că ești demn, valoros, amabil, admirabil și priceput, precum și suficient de înțelept, suficient de dur, suficient de frumos, suficient de bogat, suficient de drăguț și așa mai departe. Parcurgerea pașilor care duc la rezultatul final vă va întări convingerea că dețineți controlul asupra a ceea ce vă doriți.

Ghid de meditație Legea atracției

Fă-ți timp în fiecare zi pentru a scăpa de haos și perturbări. Avem nevoie de această conștientizare și de această putere în existența noastră pentru a ne da seama cine suntem cu adevărat, ce este esențial și, de asemenea, unde se află răspunsul nostru personal. Este momentul nostru de a ne relaxa mintea și de a ne calma sufletul. Poți învăța cum să meditezi în mai multe moduri, dar, în primul rând, acestea constau în a rămâne pur și simplu nemișcat și în tăcere pentru o perioadă de timp și în a te concentra asupra respirației sau asupra unui tip de cântec.

Dacă sunteți nou în arta meditației – emoțiile vor pluti, iar mintea vă va rătăci la început. Încearcă să nu fii dur cu tine însuți atunci când se întâmplă acest lucru.

  • Găsiți un loc liniștit, închideți ochii și încercați să vă calmați respirația.
  • Puneți-vă într-o stare de liniște.
  • Spuneți un cuvânt sau o frază înălțătoare.
  • Imaginați-vă că sunteți înconjurați de un dom de lumină.

Legea atracției: Sfaturi suplimentare
Acum că știi mai bine cum să pui în mișcare mecanismul Legii atracției, vei începe să îți asumi responsabilitatea pentru tot ceea ce atragi în viața ta. Luați acest lucru în serios, pentru că acesta este momentul vostru, oportunitatea voastră de a fi un participant conștient, hotărât și activ în dezvoltarea viitorului pe care vi-l doriți.

1). Vise
Nu vă filtrați speranțele și imaginația în complexități și imponderabile. Recunoașteți doar ceea ce vă doriți. Amintiți-vă că o meritați. Credeți că ar trebui să o aveți, așa că dați-i drumul și lăsați-o să plece. Deschideți-vă la posibilități infinite. Fiți atenți la semnale. Vedeți minunile care se întâmplă. Amintiți-vă de această posibilitate – dacă ar fi să rezolvați totul singur, s-ar putea ca visul dumneavoastră să nu fie suficient de mare!

2). Determinare
Sentimentele tale sunt puternice. Ele sunt reale, sunt observabile, sunt putere. Fiecare idee pe care o ai este o declarație a ceea ce îți dorești de la lume. Ideile pe care le gândiți astăzi, sentimentele pe care le aveți astăzi și acțiunile pe care le întreprindeți astăzi vă vor determina experiențele de mâine. Prin urmare, este important să vă străduiți să gândiți și să acționați într-un mod constructiv, care să fie în concordanță cu ceea ce doriți cu adevărat să fiți și să faceți.

3). Asigurare pozitivă
Reasigurările vă întăresc în mod clar părerile bune despre dumneavoastră și despre viață. Tot ceea ce gândiți și fiecare cuvânt pe care îl rostiți este o afirmație. Gândurile și cuvintele tale sunt declarații despre cine crezi că ești și cum vezi lumea. Afirmațiile bune și constructive sunt o modalitate importantă de autotransformare și reprezintă un factor esențial în dezvoltarea vieții la care aspirați. Ele funcționează prin înlocuirea conștientă a sentimentelor limitative, a opiniilor cinice și a autoverbalurilor pe care le-ați adoptat și raționalizat de-a lungul anilor cu termeni pozitivi care proclamă cine vreți să fiți și cum vreți să vă trăiți viața.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *